Pui Pui

Pui Pui make-up is het make-up merk voor schoonheidsspecialisten en professionele visagisten. Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique uitstraling.

Pui Pui Huidverzorging

Pui Pui Make-up op minerale basis is met name geschikt voor de gevoelige huid of na een intensieve cosmetische behandeling. Het camoufleert oneffenheden, geeft kleur en bevat ook huidverzorging. De huid blijft ademen en is tegelijkertijd beschermd tegen externe invloeden.

Gevoelige huid

Pui Pui make-up bestaat uit een zeer gevarieerd assortiment. Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest en verrijkt met verzorgende bestanddelen. Daarnaast bevat het Pui Pui assortiment ook een aantal producten op minerale basis. Make-up op minerale basis is met name geschikt voor de gevoelige huid of na een intensieve cosmetische behandeling. Het camoufleert oneffenheden, geeft kleur en bevat ook huidverzorging. De huid blijft ademen en is tegelijkertijd beschermd tegen externe invloeden.

Pui Pui logo

Maak een afspraak voor een behandeling

Pui Pui make-up