Dermashaper

Vanaf het 30ste levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van de veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels.

Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar.

Dit alles wordt veroorzaakt door veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid (opperhuid) wordt dunner. In de diepere laag van de huid (lederhuid) wordt de doorbloeding slechter, treed een vermindering op van het bindweefsel (collageen) en worden de elastine vezels afgebroken waardoor de huid zijn elasticiteit verliest.

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kunnen wij een bijzondere behandeling geven met het dermashaper apparaat.

Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit.

Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

DermaShaper is ook geschikt voor

  • afvoeren van vocht onder de ogen
  • kalmeren en herstellen van de couperose huid en de gevoelige huid
  • kalmeren en herstellen van de beschadigde huid (bijvoorbeeld zonverbranding) of na een operatie
  • behandelen van verklevingen en littekens