Courtin

Natuurlijk goed

Het assortiment van Courtin bestaat uit gezichtsverzorging, voetverzorging en lichaamsverzorging. Alle producten van Courtin zijn op basis van Tea Tree Oil, een natuurlijk wondermiddel wat gebruikt wordt om veel huidproblemen te verminderen.

Naast de professionele producten die in de salon worden gebruikt, zijn er ook dezelfde professionele producten voor thuisgebruik verkrijgbaar, die perfect aansluiten op de salonbehandelingen.

Tea Tree

In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree Oil in Australie heeft Courtin in 1995 een speciale huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree Oil wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.

Tea Tree Oil  komt uit de Pacific ( delen van Australie en Nieuw Zeeland) en wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca alternifolia. Door middel van een technologisch proces met stoom. Hierdoor wordt de zuiverheid van 100% verkregen. De olie ziet er uit als water en varieert van kleurloos tot licht geel.

5 redenen om te kiezen voor Courtin:

1. Courtin heeft een compleet assortiment voor gezicht, lichaam en voetverzorging.
2. Courtin producten werken zeer actief en effectief tegen allerlei huidproblemen.
3. En zit geen paraffine in de Courtin producten.
4. Courtin biedt professionele producten met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
5. Courtin producten zijn niet getest op dieren

Courtin Original Australian Tea Tree Oil

Maak een afspraak voor een behandeling